Coaching

Wat is coaching?

Het doel van coaching is mensen begeleiden bij wat ze willen. Ze helpen hun eigen kracht te mobiliseren, hun eigen problemen op te lossen. Ze op en zo goed mogelijke manier leren hoe ze, met behulp van hun eigen kracht en mogelijkheden een zo gelukkig mogelijk leven kunnen leiden.

Je kent het gevoel misschien: je leven loopt maar niet zoals je
dat wil, je job biedt geen uitdagingen meer, je hebt amper tijd voor jezelf… Je wil je leven omgooien maar weet niet hoe daaraan te beginnen…

Heel veel mensen zijn op zoek naar een manier om hun levenskwaliteit te verbeteren. Wat wil jij? Een nieuwe uitdaging, een liefdevolle relatie, een gezonder leven, een leuke job, betere communicatie met je kinderen? Wat je ook wil, het komt allemaal op hetzelfde neer.

Coaching is bedoelt voor iedereen die bereid is zijn leven actief in eigen handen te nemen, die niet tevreden is over zijn huidige resultaten en daar verandering in wil brengen, die bereid is zijn leven om te gooien en geen angst heeft om de handen  uit de mouwen te steken.

Door coaching:

  • Vind je een leuke job die bij je past
  • Krijg je meer succes in je zakelijk leven
  • Verbeter je de relatie met je partner, familie, vrienden
  • Krijg je een fitter, energieker en gezonder lichaam
  • Krijg je leuke mensen om je heen
  • Word jij je bewust van je talenten

Om dit alles te bereiken gaan heel veel mensen op zoek naar een coach.

Tijdens een coachingtraject worden je vragen gesteld die jij niet aan jezelf kan stellen. Een coach geeft géén advies zoals de meeste mensen doen als je iemand goede raad willen geven.

Meestal als je met een probleem zit waar jij zelf geen raad mee weet ga je raad vragen aan familie of vrienden en maar hopen dat zij je kunnen helpen. Maar je merkt al vlug dat dit ook niet werkt. Het gevolg is dat je je probleem voor je uit blijft schuiven en er geen oplossing voor vindt. Dat is juist niet de bedoeling.

Aan de hand van het stellen van de juiste vragen, het achterhalen van wat je werkelijk wil, het creëren van inzicht in je persoonlijkheid en je doelen, en het geven van suggesties die werken, wordt een coaching gesprek een succes. Het resultaat: je kunt zelfstandig verder omdat je beter weet wat je wilt en hoe je dat kunt bereiken.

Mocht je nog vragen hebben, meer willen weten, of een afspraak wil maken voor een coaching neem dan gerust contact met mij op! 

Je wordt altijd eerst uitgenodigd voor een intakegesprek en van daaruit bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Ik kijk ernaar uit om met jou samen te werken op jouw reis naar zelfontwikkeling en persoonlijk succes.