Mind Flow

Wat is Mind-Flow?

Mind-Flow is het kleine zusje van Mind-Walk, een indoor/binnen variant waar we de wintermaanden kunnen met overbruggen.

Wat is een Mind-Flow training:

Dit is heel eenvoudig dezelfde training als de Mind Walk buiten in de natuur, dus zelfde thema’s, zelfde Mind-Walk Pose reeksen, zelfde meditaties en visualisaties en zelfde presents in the present. Alleen minder meditatief wandelen op het moment dat je binnen blijft. ( met mooi weer wordt er wel overwogen om naar buiten te gaan)! Maar voor sommige mensen is de drempel om te starten lager

Mind-Flow is dus eigenlijk een body en mind les voor lichaam en geest. Dus 2 concepten: Mind-Walk als grote broer en Mind-Flow met een beetje Snow Glow❄️ het winter maanden zusje voor wie daar behoefte aan heeft.

Het is geen Mindfulness training maar wel Mind-Flow, dat is een Mindfulness based training met invloeden uit yoga, Tai Chi, ademhalings –en ontspanningsoefeningen in combinatie met Mindfulness en meditatie /visualisatie. Dit alles in een nieuw jasje gecombineerd met thema’s gekoppeld aan een persoonlijk ontwikkelingsprogramma.

Prijs voor de 10 wekelijkse Mind Flow training: € 110

Vul het onderstaande formulier in om je aan te melden voor de cursus.

Is deze Mind Flow training iets voor jou?

Meld je dan vandaag nog aan voor de cursus en train  jezelf naar meer balans

Na inschrijving dient u het cursusbedrag van € 110 voor aanvang van de cursus te voldoen, niet betaald voor aanvang van de cursus heeft uitsluiting van de cursus tot gevolg. Dmv inschrijving gaat u akkoord met de voorwaarden van Mind-Walk – Mind Flow.

Voor 10 trainingen: 110€

Een losse training: 12,50€

Met het invullen van het contactformulier geeft u ons toestemming om uw gegevens te beheren en te bewaren volgens ons privacy beleid.

Meer info: neem zonder aarzelen contact op https://lifecoachgerda.be/contact/