Mind Walk 5 Elementen

Laat je weer verrassen, verbazen en verwonderen door deze 5 nieuwe eigentijdse en misschien een tikkeltje eigenwijze training. Spiritualiteit toegankelijk gemaakt voor iedereen, op ieders niveau met de juiste kennis en inzicht.

Net zoals de reguliere Mind Walk® is de Mind Walk® 5 Elementen ook een Outdoor training. De Mind Walk® 5 Elementen is een vervolgtraining op de 10 delige Mind Walk serie.

Een nieuwe reeks trainingen met als thema’s de 5 elementen maar dan op de Mind Walk methode. Metaal-Oneindigheid-Ether-Hout / Vuur / Water / Wind / Aarde.

In Mind Walk® 5 elementen, staat verdieping en eerste kennismaking met de meridianen en chakra’s centraal.

  • 5 nieuwe trainingen
  • 5 nieuwe thema’s
  • Nieuwe meditatieve wandeltechnieken
  • Nieuwe mooie verdiepende meditaties
  • Heel veel nieuwe cadeautjes
  • Heel veel nieuwe Mind-Walk pose reeksen
  • Heel veel nieuwe Mind-Walk inspiratie.

Waarom Mind Walk® 5 Elementen?

Door het wandelen kun je ontladen, kracht en nieuwe frisse energie opdoen. Je geniet van de stille, mooie natuur om je heen, de bossen, de weiden, de bloemen.

Door Mindfulness oefen je om aandachtig aanwezig te zijn in het hier en nu. Klinkt zweverig maar dat is het totaal niet. Je laat het verleden en de toekomst voor wat het is en je leeft in het moment. Je kan beter omgaan met stress, je krijgt een betere focus, een beter geheugen en een beter gedrag.

Met de yogahoudingen oefen je je lichaam en geest met aandacht. Je maakt op een bewuste manier contact met je lichaam, met je adem en met je denken.

Door de meditaties leer je het denken kalmer te maken, kom je tot innerlijke rust, je gedachten en gevoelens te observeren en los te laten.

Met ademhalingsoefeningen ga je je beter voelen. Als je vaker de tijd neemt om de ademhaling waar te nemen en oefeningen te doen, zal je concentratievermogen sterker worden. Je blijft daardoor gemakkelijker bij jezelf en je wordt minder snel afgeleid door gedachten, gevoelens of geluiden.

“Breath is the life force of creation, some call it Prana, some say Qi, and some call it Energy…the difference is the quality and source.
Its the essence of the five elements”
Malini

Voor wie is Mind Walk® 5 Elementen?

Voor mensen die reeds hebben deelgenomen aan de reguliere Mind Walk (basiscursus) of voor zij die al kennis hebben van bewustzijn en persoonlijke ontwikkeling.

Mind Walk ® 5 Elementen start

Plaats: Domein Breivelde –  Parkstraat 1, 9620 Zottegem

Kostprijs voor 5 weken: (inbegrepen – heel veel inspiratie, cadeautjes, thee of koffie)
Ontvang GRATIS Mind Walk rugzak bij inschrijving.

Klik op de groene knop om je aan te melden voor een Mind Walk.
Plaatsen zijn beperkt – max 10 deelnemers

Na inschrijving dient u het bedrag voor aanvang van de Mind Walk te voldoen, niet betaald voor aanvang heeft uitsluiting van de Mind Walk tot gevolg. Dmv inschrijving gaat u akkoord met de voorwaarden van Mind-Walk.

Met het invullen van het contactformulier geeft u ons toestemming om uw gegevens te beheren en te bewaren volgens ons privacy beleid.

Meer info: neem zonder aarzelen contact op https://lifecoachgerda.be/contact/