Mind Walk

Wat is Mind Walk?

Mindful wandelen, gecombineerd met invloeden uit de Yoga,  Tai Chi, ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen en meditatie. Het is een veilige, effectieve manier om je gezondheid en fitheid te verbeteren, zowel geschikt voor beginnende als gevorderde wandelaars van alle conditie niveaus.

Een moment voor jezelf om te ontspannen en op te laden, waarbij je ook technieken leert die je kunt gebruiken in het dagelijks leven om meer ontspannen en bewuster te zijn.

In elke Mind Walk komt een ander thema aan bod om lichaam en geest in balans te brengen. Je komt dus zowel mentaal als fysiek in beweging. Je wordt bewuster van je gedachten, je lichaam en alles om je heen.

Mind-Walk in een groep ervaren heeft het voordeel dat je met elkaar kan uitwisselen en het proces van alle thema’s samen kan delen.

En wat is er mooier dan dit alles te doen in de natuur?


“Door je te ontdoen van al je moeten,
ont-moet je jezelf!”


Wat als:

 • jij merkt dat je moeite hebt met ontspannen, omdat je de tijd niet neemt of gewoonweg niet weet hoe je te ontspannen.
 • je ervaart dat je hoofd vaak te vol is.
 • je het gewoon heerlijk vind om te wandelen in het bos?

Dan is Mind Walk zeker wat voor jou.

We gaan met een groep van maximaal 10 personen de natuur in onder mijn begeleiding als gecertificeerd Mind Walk® trainer. Je leert verschillende ontspanningstechnieken en ademhalingsoefeningen. Deze oefeningen zijn geïntegreerd in een wandeling van ongeveer 3 tot max. 5 km per keer.

Lijkt het je wat om:

 • Lekker te wandelen?
 • Je fitter en energieker te voelen?
 • Heerlijk te ontspannen en genieten van de natuur?
 • Je hoofd leeg lopen
 • Minder stress te ervaren waardoor je stemming verbeterd en je een goed gevoel krijgt?
 • Te ontmoeten en ont-moeten?

Meld je dan vandaag nog aan voor de Mind Walk en wandel jezelf naar meer balans. 

Maak je keuze uit volgende startdata:

Nieuwe 5 weekse Mind Walk cursus start op 

 • Maandag 26 augustus van 15:00 tot 16:30  – volgende data: 2 sept – 9 sept – 16 sept – 23 sept.
  of
 • woensdag 28 augustus van 17:00 tot 18:30 – volgende data: 4 sept – 11 sept – 18 sept – 25 sept. 

Prijs voor 5 weekse Mind Walk –  65 € (inbegrepen – heel veel inspiratie,  waarde, vriendschappen, cadeautjes, oefentechnieken die je kan meenemen in het dagelijkse leven, koffie of thee)

Klik op de groene knop om je aan te melden voor een Mind Walk.

Andere dagen en plaatsen zijn bespreekbaar.

Heb jij liever om bepaalde redenen graag persoonlijke begeleiding tijdens een Mind Walk One on One (1 op 1). Meer info daarover vind je HIER

Na inschrijving dient u het bedrag voor aanvang van de Mind Walk te voldoen, niet betaald voor aanvang heeft uitsluiting van de Mind Walk tot gevolg. Dmv inschrijving gaat u akkoord met de voorwaarden van Mind-Walk.

Met het invullen van het contactformulier geeft u ons toestemming om uw gegevens te beheren en te bewaren volgens ons privacy beleid.

PS: Wil jij ook deelnemen aan de Mind Walk trainingen maar Zottegem is te ver voor jou dan heb ik de oplossing.
– Heb je een mooi park, bos of natuurgebied in je buurt?
– Kan je met min. 5 personen een groep vormen die 10 weken na elkaar op een vast tijdstip zich kan engageren, dan kom ik graag naar jullie toe.

Meer info: neem zonder aarzelen contact op https://lifecoachgerda.be/contact/

Vraag hier je GRATIS video "Wandelende Bodyscan Meditatie" aan.

* indicates required

Lifecoach Gerda gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen ivm een van de drie opties.

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@lifecoachgerda.be. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.

Word LID van mijn Facebook Groep
“Hoe je op natuurlijke wijze positief en gezond gaat leven.”