Sunday Mind Walk Moments

Je gaat op zondagmorgen een Mind Walk Moment beleven in de buitenlucht, waar je letterlijk en figuurlijk in beweging komt en toch stil van wordt.

Tijdens de Mind Walk Moments worden verschillende meditatieve wandeltechnieken gecombineerd met invloeden uit yoga, Mindfulness, Tai Chi, meditatie, ademhaling – en ontspanningsoefeningen.

Je maakt contact met de natuur om je heen en daardoor ook makkelijker met de natuur in jezelf. Je leert technieken om moeiteloos te ontspannen, in het “NU” te zijn en dit werkt door in je dagelijks leven.

De Mind Walk Moments duren +/- 90 minuten per keer,  kan ook uitlopen als we goed bezig zijn. Dit is dan een cadeautje wat ik je met plezier geef. Mind Walk is op zich al een cadeau.  Je ontvangt ook nog een cadeautje wat we gebruiken tijdens de oefeningen “A present in the present”

Veel van de oefeningen zijn makkelijk in te zetten, thuis of op het werk. Na deze Mind Walk ben je bewuster, meer ontspannen en heb je de tools in handen om bewuster en met meer aandacht door het leven te gaan.

Na afloop gaan we nog gezellig napraten met een lekkere thee of koffie.

De Sunday Mind-Walk Moments zijn toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden.
Wil jij ont-moeten, ont-haasten, ont-stressen?
Wil jij stappen zetten naar een zelfbewuster leven?

De Sunday Mind-Walk Moments vinden één keer per maand plaats.

Dit op zondagmorgen van 10u tot 11u30.

Gun jezelf 1x per maand deze ervaring. Geef jezelf dit cadeau. Prik een passend moment nu al vast in je agenda en meld je aan voor een Sunday Mind-Walk Moment om jouw plekje te reserveren.

Plaatsen zijn beperkt tot max 10 pers

Het startpunt van de Mind Walk wisselt elke maand. Dit wordt tijdig duidelijk gecommuniceerd naar geïnteresseerden toe.

Kostprijs per deelname: 17,50 € (drankje en cadeautje inbegrepen)

Klik op de groene knop om je aan te melden.

Na inschrijving dient u het bedrag van 17,50€ voor aanvang van de Mind Walk te voldoen, niet betaald voor aanvang van het event heeft uitsluiting tot gevolg. Dmv inschrijving gaat u akkoord met de voorwaarden van Mind-Walk.

Met het invullen van het contactformulier geeft u ons toestemming om uw gegevens te beheren en te bewaren volgens ons privacy beleid.