Wat andere mensen zeggen

Myriam

Gisteren eerste les yoga gekregen van Gerda.
Het was tot rust komen, ontspannen, ontstressen ...


Heel fijne en duidelijke begeleiding en bijsturing gekregen van Gerda.
Echt super ! En wanneer is de volgende keer ?


Groetjes Myriam x
Testimonials
5
2019-05-05T18:50:05+00:00
Gisteren eerste les yoga gekregen van Gerda. Het was tot rust komen, ontspannen, ontstressen ... Heel fijne en duidelijke begeleiding en bijsturing gekregen van Gerda. Echt super ! En wanneer is de volgende keer ? Groetjes Myriam x

Caroline

Nogmaals bedankt Gerda voor alle betekenisvolle cadeautjes die we tijdens de lessen al gekregen hebben!! ? 
Zo kan ik me bvb zot kijken op de leuke dromenvanger... Hij hangt voorlopig op mijn frigo maar hij krijgt later een mooie plaats in huis!
Testimonials
5
2019-06-19T16:14:41+00:00
Nogmaals bedankt Gerda voor alle betekenisvolle cadeautjes die we tijdens de lessen al gekregen hebben!! ?  Zo kan ik me bvb zot kijken op de leuke dromenvanger... Hij hangt voorlopig op mijn frigo maar hij krijgt later een mooie plaats in huis!

Katrien

Hallo Gerda,
Dank u voor de leuke, ontspannende en energieke yogales!
Alles werd heel duidelijk, stap per stap, uitgelegd. Perfect voor een beginner als mij!
Ook super dat je me bijstuurde als ik een houding niet correct deed.
Kijk al uit naar de volgende les!
Groetjes
Katrien
Testimonials
5
2019-06-19T16:45:13+00:00
Hallo Gerda, Dank u voor de leuke, ontspannende en energieke yogales! Alles werd heel duidelijk, stap per stap, uitgelegd. Perfect voor een beginner als mij! Ook super dat je me bijstuurde als ik een houding niet correct deed. Kijk al uit naar de volgende les! Groetjes Katrien

Eline

Start to yoga. Lekker ontstressen en je lichaam aanvoelen. Ik raad het iedereen aan. Dit was mijn 1 ste les en er zullen er zeker volgen. In alle rust en stilte ontspannen. Top!
Testimonials
5
2019-06-19T16:42:23+00:00
Start to yoga. Lekker ontstressen en je lichaam aanvoelen. Ik raad het iedereen aan. Dit was mijn 1 ste les en er zullen er zeker volgen. In alle rust en stilte ontspannen. Top!

Nathalie

Eerste yogales gehad was heel tof , leerrijk en voel mij nu helemaal ontspannen.
Dank u Gerda en buikje voelt zich ook terug goed zonder pijn in de darmen ?
Testimonials
5
2019-06-19T16:40:49+00:00
Eerste yogales gehad was heel tof , leerrijk en voel mij nu helemaal ontspannen. Dank u Gerda en buikje voelt zich ook terug goed zonder pijn in de darmen ?
5
5
Testimonials