Wie is Gerda

Mijn verhaal

Ik ben Gerda en ik ben altijd al een luisterend oor geweest voor familie en vrienden. Mensen die mij kennen en die een goed gesprek willen of met hun gevoelens vast zitten weten dat ze daarvoor altijd bij mij terecht kunnen. Voor een goede babbel of een opbeurend gesprek.

Een paar jaar geleden ben ik op zoek gegaan naar manieren om nog meer aan mijn  persoonlijke ontwikkeling te werken en daar nog gerichter mensen mee te kunnen helpen. In maart 2017 kwam Inge Rock op mijn pad. Ik dacht onmiddellijk “Dit is het, dit is wat ik wil doen”

Ik volg sinds de ontmoeting met Inge de Coaching Academy bij haar. Ik blijf mij verder bijscholen en trainingen volgen. In feite stopt dit nooit. Iedereen heeft wel eens een coach nodig, zelfs de beste coach wordt ook nog gecoacht. De komende maanden ga ik nog verschillende opleidingen en trainingen volgen zowel bij Inge als bij andere coaches om mezelf ook steeds te verbeteren.
Ik ben zo dankbaar, dat ik van iets wat ik al heel lang wou doen nu mijn passie kan maken. Ik wil mensen helpen, coachen en begeleiden naar een mooier leven. Ik neem je mee op pad om je hoofd leeg te maken om het daarna terug te vullen en je zo tot unieke inzichten te brengen. Het is jouw geboorterecht om ook jouw mooiste leven te leven.
Mind walk training
Er zijn op dit moment een aantal dingen “in progress”.

  • Het verder bijscholen van mijn missie als Mind Walk trainer,
  • In september 2018 ben ik gestart met het geven van Mind Walk/Mind Flow trainingen, in groepen of individueel.
  • In het voorjaar van 2019 heb ik een Yoga Teacher opleiding gevolgd..
Mocht je hierover vragen hebben, aarzel dan zeker niet om mij te contacteren. Heb je interesse en zou je graag een Mind Walk/Mind Flow training of een Yoga les in groep willen volgen, neem dan ook zeker contact op.
De Mind Walk trainingen hebben nu een belangrijke rol in mijn leven.

De reden waarom ik gestart ben met Mind Walk kan je hieronder lezen in mijn verhaal

Ik heb altijd heel graag gewandeld, maar in februari 2018 ben ik dit heel bewust gaan doen. Ik ben begonnen met Mindful te wandelen. De aanleiding was een heel droevige gebeurtenis die plaatsvond in mijn gezin.
Mijn kinderen en ik kregen het verschrikkelijke nieuws te horen dan mijn jongste zoon en zijn vriendin hun dochtertje na de geboorte niet zelfstandig kon leven en maar 5 dagen heeft mogen leven.
Door het immense verdriet kwamen de muren in mijn huis letterlijk op mij af. Ik zocht naar manieren hoe ik met mijn verdriet het beste kon omgaan. Ik moest koste wat het kost het huis uit om die vreselijke gedachten in mijn hoofd tot rust te laten komen.
Op 1 km van mijn woning ligt hier een groene oase van rust, een heel mooi park. Ik ben het park ingetrokken en heb er uren rondgedwaald en na een tijd merkte ik dat dit toch wel een positief effect op mij had. Dit werkte zo helend voor mij, het was zo rustgevend. Ik kon mijn hoofd leegmaken door mijn aandacht te vestigen op de omgeving, op de natuur rondom mij, de bomen, de vogeltjes, de warme zon op mijn huid, de wind door mijn haren.
Door meer en meer te gaan wandelen merkte ik dat ik de natuur kon inzetten om tot mezelf te komen, problemen op te lossen, te ont-stressen, kortom om de dagelijkse beslommeringen even achter mij te laten en anders naar het leven te gaan kijken, te leven in het NU.
Het wandelen werkt helend, bijna verslavend want als ik mij even niet goed voel of verdrietig voel, trek ik het bos in om mijn hoofd leeg te maken en als ik terug kom kijk ik heel anders naar de zaken.
Omdat ik merk dat de natuur zoveel te bieden heeft en ons leven zo positief kan beïnvloeden en omdat ik al met de Coaching Academy bij Inge Rock bezig was, kwamen de ideeën binnen dat ik er meer wou mee doen.
Dit idee heeft mij niet meer los gelaten. Ik ben op zoek gegaan hoe ik mijn ideeën kon uitwerken en in de wereld kon zetten en zo ben ik in contact gekomen met Jacqueline Smeets en met Mind Walk.
Vandaar dat ik gestart ben met Mind Walk trainingen ga geven.
Ik wil met deze Mind Walk trainingen ook andere mensen helpen die op één of andere manier vastzitten in hun leven, mensen die verandering willen en die hun mooiste leven willen leven.
Ik kijk er naar uit om samen met jou op pad te gaan, samen met jou op zoek te gaan naar wat jij wil in je leven, om jou te ontmoeten en te ont-moeten.
Positieve groet,
Gerda
PS: Wil je graag op de hoogte blijven van de aankomende events volg dan mijn facebookpagina https://www.facebook.com/lifecoachgerda.be/